TOP

Bata Industrials introduceert nieuwe vrouwelijke werkschoenen Rosa en Jane

Bata Industrials breidt de WHAWOWA-collectie uit met twee nieuwe modellen: Rosa en Jane. WHAWOWA, wat staat voor "What Women Want", richt zich op veiligheidsschoenen die inspelen op de wensen van werkende vrouwen. De nieuwe schoenen zijn uitgevoerd in zwart, met kenmerkende zalmroze details voor een vrouwelijke touch.

Beeld: Bata Industrials

Veiligheid en Stijl Gecombineerd

De WHAWOWA Rosa is een lichte ESD, S1PS-veiligheidsschoen met een ademende suède en textiele bovenkant. De WHAWOWA Jane is een halfhoge ESD, S3S-veiligheidsschoen gemaakt van zwart volnerfleer en suède, ontworpen voor enkelbescherming. Beide modellen hebben een hi-elastische rebound EVA-tussenzool voor extra comfort en een FlexGuard® composiet inzetstuk ter bescherming tegen scherpe objecten. De rubberen buitenzool zorgt voor energieteruggave en stabiliteit.

Innovatieve Technologieën

De schoenen zijn uitgerust met Bata’s Easy Rolling System, wat zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de stap en meer ondersteuning biedt. De vochtafvoerende meshvoering en Odor Control-behandeling houden de voeten fris en fit. De Super Critical Foaming-technologie in de EVA-tussenzool zorgt voor schokabsorptie en energieteruggave.

Beschikbaarheid

De WHAWOWA-collectie omvat zeven modellen, beschikbaar in de maten 34-42. De adviesprijs begint bij € 75,99 excl. BTW. De schoenen zijn verkrijgbaar via distributeurs en in Nederland via shop.bataindustrials.nl. Meer informatie is te vinden op www.bataindustrials.nl.