TOP

Brooks Running lanceert de Ghost 16

Brooks Running, gespecialiseerd in hardloopschoenen, lanceert op 4 juni de Ghost 16. Of je nu een trouwe fan bent van de Ghost-serie of op zoek bent naar je eerste paar hardloopschoenen, de nieuwe Ghost 16 biedt loopervaring voor hardlopers van elk niveau.

Beeld: Brooks Running

Deze nieuwe editie heeft met stikstof geïnjecteerde DNA Loft V3 demping, die optimale ondersteuning biedt. Het RoadTack rubber zorgt voor betere grip op de weg en de pasvorm is aangepast aan de voetvorm van elke hardloper. De Ghost 16 is het eerste model in de Ghost-serie dat gebruikmaakt van de DNA Loft V3 demping, eerder alleen te vinden in de Glycerin-serie. Dankzij de stikstofinjectie is de demping tien procent lichter, negen procent zachter en biedt het tien procent meer energieteruggave in vergelijking met DNA Loft V2. Gerard Klein, Footwear Merchandising Director EMEA bij Brooks Running, laat weten: “Met de Ghost 16 breiden we de serie niet alleen uit, maar maken we ook een grote sprong voorwaarts. Het nieuwe stikstofgevulde DNA Loft V3-schuim verbetert de prestaties en zorgt voor een comfortabele loopervaring, waardoor de Ghost 16 jouw ideale hardloopmaatje wordt.”

Het nieuwe RoadTack rubber in de Ghost 16 verhoogt de duurzaamheid van de schoen, zodat hardlopers meer kilometers kunnen maken. Dit rubber biedt ook extra grip op verschillende oppervlakken. Daarnaast zorgt de Ghost 16 voor een zachte en responsieve loopervaring, een comfortabele pasvorm en soepele overgangen. Het bovenwerk van verbeterd air mesh biedt voldoende ademend vermogen, flexibiliteit en ondersteuning voor een aangename pasvorm die bewegingsvrijheid en structuur combineert. De Ghost 16 is CO2-neutraal gecertificeerd en vanaf vandaag online verkrijgbaar op de website en bij retailers wereldwijd, voor €150,-.