TOP

Christian Louboutin, Idris en Sabrina Elba slaan handen opnieuw ineen met nieuwe collectie

Christian Louboutin voelt zich vereerd om opnieuw met zijn vrienden Idris en Sabrina Elba te werken aan een derde editie van Walk A Mile In My Shoes (WAMIMS), een collectie van schoenen en lederwaren.

Beeld: Christian Louboutin

Het startpunt voor de nieuwe collectie is een speciaal ontworpen print die het WAMIMS-acroniem op een elegante manier integreert in het kleurrijke patroon, als een fysieke belichaming van de boodschap achter het initiatief.

De collectie zelf is mede-ontworpen door Sabrina, Idris en Christian, die hun inspiratie vonden in de kleuren die geassocieerd worden met de Afrikaanse cultuur. Honderd procent van de opbrengsten uit de verkoop zal worden gedoneerd aan zes goede doelen wereldwijd: The Gathering For Justice, Elman Peace, Immediate Theatre, The Raining Season, Casa 93 en AfriKids. Dankzij de samenwerking van Sabrina, Idris en Christian heeft het initiatief in slechts twee jaar tijd 2 miljoen dollar opgehaald. Om zich te richten op langdurige steun, zullen de opbrengsten van dit jaar worden gedoneerd aan zes opmerkelijke organisaties die al deel uitmaken van het WAMIMS-initiatief en die sociale gelijkheid ondersteunen en de creatieve ontwikkeling van jongeren bevorderen in de VS, het VK, Frankrijk, Ghana, Somalië en Sierra Leone.