TOP

Bulaggi lanceert Rainbow Collection voor goede doel

De onlangs opgezette Bulaggi Charity Foundation heeft het eerste project gelanceerd: de Rainbow Collection. De winst van deze collectie wordt gedoneerd aan het Thaise Tamar Center in Pattaya.

Met de steun aan het Tamar Center biedt Bulaggi Thaise vrouwen die voorheen in de prostitutie zaten, een mogelijkheid om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. Dit doen de vrouwen onder meer door kaarten te maken, zogenaamde Tamar Cards.

Rainbow Collection
aan elke tas in de Rainbow Collection is een bijpassende handgemaakte kaart bevestigd van Tamar Cards. Waarschijnlijk blijft het niet alleen bij donatie van de winst op de tassen uit de Rainbow Collection. Bulaggi-directeur Arjan Walraven heeft ook een oproep aan de klanten. “Wij leggen bij onze klanten de vraag neer of ook zij hun winst uit de verkoop van de Rainbow Collection via het Bulaggi Charity Fund willen doneren aan het Tamar Center. Uiteraard is iedereen daar helemaal vrij in, maar we zouden het geweldig vinden als onze klanten gehoor geven aan onze oproep.”

Charity Foundation
Walraven is blij met de oprichting van de Charity Foundation. “Ik liep al een tijd rond met het idee een fonds op te richten waarmee we bijzondere doelen kunnen steunen. Als bedrijf willen we graag iets betekenen voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik ben blij met dit eerste project en trots op het werk van deze Thaise stichting en de vrouwen die vechten voor een nieuw bestaan voor henzelf en hun families.”