TOP

Burkely en Collonil lanceren verzorgingslijn voor tassen

Leren tassen hebben de juiste verzorging nodig om lang mooi te blijven. Daarom hebben tassenmerk Burkely en schoenverzorgingsmerk Collonil de handen ineen geslagen. Zij brengen nu de nieuwe lijn For My Bags Only, die bestaat uit verzorgingsproducten voor leren tassen.

Beeld: Collonil en Burkely

Burkely ontwikkelt en produceert al ruim 75 jaar tassen en andere lederwaren. Hierbij kiest het Nederlandse tassenmerk voor duurzame oplossingen. Alle producten die voor Burkely worden geproduceerd zijn gemaakt van leer dat afkomstig is uit de vlees- en zuivelindustrie. De huiden verdwijnen na de slacht dus niet als restafval op de grote hoop en er worden geen dieren puur alleen voor de tassenproductie gedood.

Een dergelijk verantwoord productieproces is iets waar Collonil zich helemaal in kan vinden. Volgens het merk wordt de duurzaamheid van Burkely tassen met nog extra jaren verlengd door het juiste onderhoud. Daarom heeft Collonil een nieuwe lijn uitgebracht, speciaal voor leren tassen. For My Bags Only bestaat uit zorgvuldig op elkaar afgestemde producten die zorgen voor een hoogwaardige bescherming, reiniging en een intensieve verzorging. Collonil wordt in Nederland op de markt gebracht door Frans Muller Benelux.