TOP

Camper Together gaat nieuwe samenwerkingen aan

Camper Together werkt voor lente/ zomer 2010 samen met drie bekende ontwerpers. Helemaal nieuw is de samenwerking met Veronique Branquinho. Daarnaast komt het Spaanse merk opnieuw met collecties van de Spaanse kunstenaar Jaime Hayon en de Duitse mode-ontwerper Bernhard Willhelm.

De Camper-schoenen van de Vlaamse mode-ontwerpster Veronique Branquinho hebben de elegantie en subtiliteit van de Belgische school. Branquinho creëerde drie modellen van een Derby-schoen, waarin leer met stof wordt gecombineerd. De schoenen hebben lichte kleuren en een van de modellen heeft een muilezel-hiel.

Eerder ontwierp kunstenaar en industrieel ontwerper Jaime Hayon voor Camper al winkels in Londen, Barcelona en Tokyo en een serie monochrome schoenen. Dit seizoen ontwikkelde Jaime Hayon een schoenencollectie geïnspireerd op de klassieke espadrille.

De nieuwe Camper-collectie van Bernhard Willhelm bouwt voort op de twee vorige. De modellen hebben dezelfde degelijkheid en herhaalde elementen zoals de rubberband-zool en gekleurd vilt. Nieuwigheden omvatten het gebruik van vlechtwerk, klimtouw, zeer dik leer en uitvoeringen met rubberen details die de schoenen een technischer look geven.