TOP

Chick on a Mission in een nieuw jasje

Het populaire tassen- en accessoiremerk Chick on a Mission is terug, maar onder een andere naam: Maysun.

Ontwerpster Patricia Boss richtte in het jaar 2000 Chick on a Mission op en wist het merk zeer populair te maken. Eind vorig jaar ontstond er een zakelijk conflict met nieuwe investeerders waardoor het label begin dit jaar geheel onverwachts failliet verklaard werd. Teleurgestelde Chick-fans hoeven echter niet lang te treuren. 

Nieuw merk
Boss is namelijk niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft zich op een nieuw merk gestort. ,,Ik ben een doorzetter. Het is niks voor mij om rustig aan te doen. Eigenlijk kwam het wel mooi uit: tijd voor een nieuwe kijk op de collectie, even geen geit meer en gewoon op nul beginnen. Een nieuw avontuur en een enorme uitdaging. Ik neem de tijd met Maysun en wil voorlopig lekker klein blijven. De collectie daarentegen is volwassener geworden”.

Collectie  
De uitgebreide collectie van Maysun bestaat uit vijf aparte lijnen: stuk voor stuk opvallend, stoer, gedurfd, handgemaakt en een tikkeltje brutaal, duidelijk herkenbaar als het handschrift van Boss. Met volop verborgen, verrassende details die pas naar voren komen tijdens het dragen van de tassen, zoals de in het oog springende binnenvoeringen en handige, technische extraatjes. Bovendien is de collectie gemaakt van biologisch verantwoorde materialen en dat allemaal verpakt in niet alledaagse tassen.

Interview met Patricia Boss over Maysun op RTL Boulevard: