TOP

Christian Louboutin ontwerpt weer Barbie

Poppenmerk Barbie en designer schoenenmerk Louboutin hebben de handen weer ineen geslagen en brengen een tweede Barbie op de markt, de Dolly Forever Barbie.

Voor een stijlvolle Barbie zijn een paar designer schoenen onmisbaar. Louboutin laat de Dolly Forever Barbie in stijl lopen met vier paar nieuwe schoenen. De nieuwe Barbie draagt een kaki mini-jurkje met daaronder de in het oog springende roze knielaarzen. Deze Barbie heeft nog drie paar Louboutinschoenen, natuurlijk met de rode zool en alle vier voorzien van een eigen schoenendoos en tasje.

Christian Louboutin en Barbie
Dit is niet de eerste keer dat Barbie designer schoenen aan haar voeten krijgt. Voor de 50-jarige verjaardag van Barbie ontwierp Christian Louboutin pumps in Pantone 219 roze. Tijdens de New York Fashion Week liet de Barbie-fabrikant Mattel de schoenen voor het eerst zien.

Ook heeft Christian Loubotin een limited edition barbiepop ontworpen. ‘Cat Burglar’ heette deze nieuwe pop. Geen blondine, maar een Barbie met koperrode lokken. “Ik denk dat ik altijd  al een ‘kleine meisje-kant’ heb gehad die gek was op Barbie”, zegt Louboutin. “Barbie moet fantastische schoenen dragen, omdat elk meisje fantastische schoenen moet dragen.” De Cat Burglar was gekleed in een modieus catsuit en kreeg maar liefst vier verschillende Louboutin schoenen. Elk paar schoenen had een eigen schoenendoos en tasje.

De Dolly Forever Barbie van Christian Louboutin is te koop bij Net-a-Porter voor 115 euro.