TOP

De Textilia Mode Experience playground omgetoverd tot een ware inspiratieplek

De playground is hét centrale verzamelpunt van de dag, hier kan je de hele dag door genieten van hapjes & drankjes en netwerken. Daarnaast hebben we de playground omgetoverd tot een inspiratieplek!

We laten je kennismaken met de allernieuwste technische snufjes en technieken voor in en om je bedrijf van real live twitterspiegels, augmented reality, 3D pashokjes, layars of neem een kijkje in de blackbox! Alles, maar dan ook alles om je klant binnen en buiten je winkel om te verleiden.

Met onder andere:Magic Mirror, nu kan je een nieuwe outfit aanpassen zonder je kleren uit te hoeven doen! Zo is er de Full Motion Spiegel – e-tail interactieve spiegel: Met behulp van augmented reality content of items kan de consument kleding passen. Dit kan via elke pc met een webcam. We maken Magische spiegels voor klanten om een bijzondere shopping ervaring te creeeren! Hiermee stellen we consumenten in staat om kleding te passen voordat ze online kopen. De spiegel is een snelle en gemakkelijke manier van het verhogen van de daadwerkelijke verkoop. 

Daarnaast is er ook de 3D Full Body Motion Mirror: Met een 3d infrarood camera kunnen afbeeldingen gemaakt worden van het lichaam wat gebruikt kan worden om  vervolgens een volledige weergave van de kleding te laten zien. Het 3D systeem kan de vervanging zijn van een pashokje. Door full motion detection is het mogelijk bewegingen te volgen en maatvoering te bepalen. Dit alles gebeurt met infrarood camera’s en schermen in de winkel.  Het is bewezen dat hierdoor bestedingen, veiligheid en herhaal aankoop wordt verhoogt!

Meld je nu aan en profiteer als abonnee van Textilia, Schoenvisie, Bengels en/of Sportcult van korting! Je betaalt slechts €129,- per kaartje i.p.v. €189,- voor de Textilia Mode Experience!  Als je met meer dan 4 personen gaat, meld je dan hier aan. Met 4 personen naar TME 2010 = voor 3 personen betalen.

Geen abonnee maar wel korting? Ben je nog geen abonnee maar wil je wel profiteren van korting? Dat kan! Want in dat geval bieden we je een half jaar abonnement op Textilia & toegangskaart TME voor
slechts € 199,-!