TOP

Textilia Mode Experience Thema: Virtual Future

De winkelvloer anno 2010/2011 reikt veel verder dan de vierkante meters in je zaak! Klanten kun je op allerlei manieren virtueel verleiden en aan je binden. Tijdens de vierde editie van TME draait het om: Virtual Future.

We laten je kennismaken met de allernieuwste technische snufjes en technieken voor in en om je bedrijf. We gaan het hebben over twitterspiegels, augmented reality, 3D pashokjes en layars. Wat is het effect van social media en (het starten van) een webshop? Alles, maar dan ook alles om je klant ook buiten je winkel om te verleiden.  Er zijn volop nieuwe kansen om je te onderscheiden.

Ondernemen wordt weer een grote ontdekkingstocht. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken met je team, en probeer het zelf uit!


Meld je nu aan en profiteer als abonnee van Textilia, Schoenvisie, Bengels en/of Sportcult van korting! Je betaalt slechts €129,- per kaartje i.p.v. €189,- voor de Textilia Mode Experience!  Als je met meer dan 4 personen gaat, meld je dan hier aan. Met 4 personen naar TME 2010 = voor 3 personen betalen.

Geen abonnee maar wel korting? Ben je nog geen abonnee maar wil je wel profiteren van korting? Dat kan! Want in dat geval bieden we je een half jaar abonnement op Textilia & toegangskaart TME voor
slechts € 199,-!