TOP

Designtas Percy Irausquin voor winkelcentrum Hilvertshof

Deze maand gaat de verkoop van de 'Percy for Hilvertshof' tas van start. Vlak voor zijn overlijden ontwierp Irausquin de designshopper voor winkelcentrum 'De Hilvertshof' in Hilversum.

Helaas is de ontwerper er zelf niet meer om met gepaste trots zijn tas persoonlijk te signeren in winkelcentrum ‘De Hilvertshof’ te Hilversum, zoals aanvankelijk de bedoeling was. In plaats daarvan zal de tas nu bij een vijftal winkeliers in het winkelcentrum te koop zijn net als via de Hilvertshof website.

De ‘Percy for Hilvertshof’ tas is natuurlijk glamourous. De shopper heeft een flamboyante print van zijden stof in een glossy goudkleur. De satijnen, geknoopte schouderbanden geven het geheel extra flair en zorgen voor stevigheid tijdens het dragen. Ook de binnenkant is fraai afgewerkt met een zandkleurige voering, aansluitend op de zwart-, goud- en bruintinten. De limited edition tas zal voor €10 te koop zijn.

Het winkelcentrum heeft besloten een deel van de opbrengst van deze tas aan een goed doel te schenken. De gezamenlijke winkeliers hebben ervoor gekozen het Arubaanse modetalent Gionina Engelhardt de helpende hand te bieden bij het creëren van een collectie. Engelhardt zit in de afrondende fase van haar modestudie aan het AMFI te Amsterdam.