TOP

Dit zijn de winnaars van de Gouden en Zilveren Schoen 2024

Tijdens de eerste dag van de Schoenendagen in Cast in Nieuwegein stond vanmiddag de uitreiking van de Gouden & Zilveren Schoen door ANWR-GARANT Nederland op de planning.

Foto: ANWR-Garant

Xsensible is daarbij uitgeroepen tot de Gouden Schoen winnaar en Durea mocht als runner-up de Zilveren Schoen in ontvangst nemen. Twee gerenommeerde merken die al geruime tijd succesvol zijn en voortdurend waarde toevoegen voor de ANWR-Garant winkeliers, dankzij nauwe samenwerking op diverse gebieden.

Naast de Gouden en Zilveren schoen werd vandaag ook een nieuwe prijs uitgereikt. Leden konden voor het eerst stemmen op de beste Sales Representative, de persoon die in samenwerking het beste uit het merk weet te halen. In deze categorie kwamen twee winnaars naar voren. Rene van de Ham en Dave Hebben van De Bos Groep mochten de prijs, een bronzen beeldje én waardering van de leden, in ontvangst nemen.

ANWR-GARANT Nederland beloont excellentie in de schoenenindustrie, erkennend dat samenwerking en toewijding cruciaal zijn voor succes.