TOP

Doorstart voor EB Shoes

Het op 26 mei failliet verklaarde EB Shoes BV maakt een doorstart. Eigenaresse Maartje de Bruijn-Bruning gaat verder met haar merken Pettirosso en Piazza toscana en herintroduceert Chick on a Mission.

“Alle detaillisten krijgen hun orders die ze voor komend seizoen bij ons bestelden gewoon uitgeleverd,” zegt ze vanaf de schoenenbeurs in Riva del Garda. “De nieuwe collecties worden op dit moment samengesteld en zijn veelbelovend. Door een samenwerking met een investeerder die gelooft in het totaalconcept van EB shoes&bags ziet de toekomst er rooskleurig uit.”

Daarnaast ontwikkelt ze samen met ontwerper Rene Coster de tassencollectie en een volledige schoenenlijn voor Chick on a Mission. Tijdens de Modefabriek op 25 en 26 juli worden de op korte termijn leverbare herfst/wintermodellen voor 2009/2010 en de zomermodellen voor 2010 gepresenteerd.

“We werken ook aan andere accessoires zoals horloges en een kinderschoenenlijn, alles binnen dezelfde sfeer van het merk: pittig, uitgesproken,hoogwaardig en stoer”, licht Maartje de Bruijn-Bruning toe.

Alle merken zullen vanuit de EB shoes&bags-stand nummer 059 in Cast worden verkocht. Meer informatie via: info@chickonamission.nl