TOP

Ecco verwelkomt nieuwe ceo en nieuwe directieleden

Ecco heeft een nieuwe ceo in de person van Panos Mytaros. Hij volgt Steen Borgholm op, die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van het merk in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Panos Mytaros (foto) is al 27 jaar in verschillende functies actief voor Ecco. Na een universitaire opleiding in Duitsland werkte hij tweeënhalf jaar voor het Nederlandse Ploem Leder bv. In 1994 ging hij aan de slag voor Ecco. Eerst als directeur Ecco Indonesië tot 2002, vervolgens als managing director in Dongen en de afgelopen tien jaar ook als executive vice president.

Verschuivingen binnen directie

Sinds 2011 is Panos Mytaros lid van de directie, waarin Ecco eveneens enkele verandering meldt. Sales director Michel Krol werkt 21 jaar voor Ecco en houdt zitting in de directie. Thomas Gøgsig treedt toe. Hij heeft veel ervaring bij Ecco op het gebied van research, innovatie en marketing en is de derde generatie binnen zijn familie die voor Ecco werkt. Eveneens nieuw in de directie is Mads Fink Eriksen. Hij werkt sinds tien jaar voor Ecco in China, Singapore, Australië en Denemarken met als laatste functie  Chief Financial Officer voor de Ecco Group.

Beeld: Ecco Sko A/S