TOP

Experience day is terug van weggeweest

Maandag 25 maart 2024 organiseert CAST in samenwerking met een groep vaste leveranciers - na zeven jaar - weer de Experience Day. Een inspirerend event speciaal voor winkelpersoneel. Een dag vol workshops, advies, informatie en interessante presentaties om de deskundigheid en klantbeleving te verhogen.

Beeld: Cast

Ben je benieuwd naar het proces van leerbewerking? Of wil je weten wat je moet doen om de klant nog meer aandacht te geven, hoe je het beste social media inzet óf hoe je in deze dynamische branche relevant, onderscheidend en succesvol blijft? Schrijf je dan in voor de Experience Day. Met deze kennis vergroot je niet alleen de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel, maar versterk je tevens de beleving bij de consument waardoor het verkoopproces wordt gestimuleerd. 

Inschrijven

Inschrijven voor de Experience Day is gratis, maar wel verplicht om daadwerkelijk toegang te krijgen. Je kunt je inschrijven en je persoonlijke dagprogramma samenstellen via www.cast.nl/events/experience-day. CAST ziet jou en je collega’s graag op maandag 25 maart 2024 op de Experience Day in Nieuwegein.