TOP

Fly London opent twee nieuwe winkels

Het Portugese schoenenmerk Fly London gaat twee nieuwe winkels openen. Daarmee komt het totale aantal eigen winkels op drie uit.

Dinsdag 31 augustus opent het merk haar eerste winkel in Londen. De 1000 vierkante meter grote winkel is gevestigd in Earlham Street in Covent Garden.

In september opent het merk ook een nieuwe winkel met een oppervlakte van 1500 vierkante meter in de Portugese hoofdstad Lissabon. Fly London heeft al een winkel in Oporto in Portugal.

Nummer één markt
Volgens brandmanager en partner van de Londense vestiging Ashley Cumming, zullen zowel de dames- en herencollectie van het merk in de winkel verkrijgbaar zijn. Daarnaast wordt daar in de herfst ook de ready-to-wear lijn gelanceerd. “Het Verenigd Koninkrijk is voor ons merk de nummer één markt ,” vertelt Cumming aan Footwear News. Fly London wordt in het Verenigd Koninkrijk al door 350 retailers verkocht.

In de Verenigde Staten heeft Fly London ook een kledinglijn, Fly Clothing, die volgens Cumming ook “up and coming” is voor het Verenigd Koninkrijk .