TOP

Frans schoenenmerk Bobbies komt naar Nederland

In 2010 richtten jeugdvrienden Antoine Bolze en Alexis Maugey het merk Bobbies op, dat bekend staat om zijn elegante en minimalistische stijl geïnspireerd door Parijs. Bobbies groeide uit tot een toonaangevend merk in betaalbare luxe mode, met een nieuwe winkel in Amsterdam als nieuwste mijlpaal in hun succesverhaal.

Beelden: Bobbies

In 2010 besloten de jeugdvrienden Antoine Bolze en Alexis Maugey hun passie voor mode te combineren met hun liefde voor Parijs. Dit leidde tot het merk Bobbies, een elegant en minimalistisch merk gebaseerd op de sfeer van de Franse hoofdstad. 

Bobbies legt de nadruk op stijl, milieubewustzijn en ethische productie door samen te werken met Portugese werkplaatsen en Europese leveranciers en ze gebruiken duurzame materialen. Daarnaast ondersteunen ze liefdadigheidsorganisaties die kwetsbare kinderen helpen en hanteren ze ecologisch verantwoorde verpakkingen.

Bobbies groeide snel uit tot een toonaangevende naam in de betaalbare luxe mode. De oprichters lieten zich elk seizoen inspireren door de stad waar ze opgroeiden en creëerden stukken die het merk op de kaart zetten als stijlvol en elegant. Ze begonnen met herenschoenen, maar al snel volgde er een uitgebreide collectie damesschoenen, lederwaren en riemen. Het succesverhaal van deze jeugdvrienden zet zich voort, want deze maand opent Bobbies een nieuwe winkel in Amsterdam!

AW23 collectie

In deze collectie staat eigentijdse elegantie centraal. De damescollectie bestaat uit een samenvoeging van verschillende texturen en tinten, die natuur en stijl met elkaar verweven. De herencollectie bevat texturen en tinten die stijl en ontspanningen vermengen met harmonie. De collectie bestaat uit assertieve sneakers, commandolaarzen en gepatineerd leer.