TOP

Heropening brandstore New Balance

Met de heropening van de brandstore in het centrum van Amsterdam lanceert New Balance zijn nieuwste winkel met een fris winkelconcept dat is gebouwd om mensen, en niet producten, centraal te stellen in de consumentenbeleving. New Balance wil klanten aanmoedigen om samen te komen, inspiratie uit elkaar te halen en hun authentieke stijl te vinden. De winkel biedt een breed aanbod aan premium lifestyle- en hardloopproducten, waaronder een volledig MADE-assortiment en limited edition sneakers.

Beeld: New Balance

De heropening van deze winkel en de herlancering van onze aanwezigheid in Amsterdam komt op een cruciaal moment nu we door heel Europa uitbreiden”, zegt Marco Alves, Retail General Manager EMEA bij New Balance. “Dit is een geweldige tijd voor ons merk en we zijn verheugd om opnieuw verbinding te maken met onze Amsterdamse consumenten en niet alleen ons productaanbod uit te breiden, maar ook de consumentenervaring in de winkel te verbeteren.”

Ter ere van de opening werd er een kleine community run georganiseerd. Lokale hardlopers en running crews werden uitgenodigd voor een 5km hardloopsessie door de stad, die begon en eindigde bij de winkel. De hardlopers kregen allemaal de mogelijkheid om de nieuwste performance hardloopschoenen te testen tijdens de sessie.