TOP

Högl: moderne luxe en verrassend veelzijdig

Högl toont een nieuwe collectie die is gebaseerd op de inspirerende, unieke kracht van vrouwelijkheid. Centraal in de collectie staan moderne en tijdloze ontwerpen die een statement maken op het gebied van comfort en vakmanschap.

Voor Högl is elke schoen een kunstwerk dat esthetische aantrekkingskracht en draagcomfort combineert. De vrouw in al haar facetten is de muze van Högl. In die zin is de nieuwe collectie een eerbetoon aan haar sterke persoonlijkheid en verbeeldingskracht.

Voor het Oostenrijkse merk draait in de collectie alles om hoogwaardige materialen, perfect vakmanschap, innovatieve productiemethoden en de productie in Europa. Högl volgt hierbij niet simpelweg de trends, maar is in plaats daarvan toegewijd aan het creëren van mode met een lange levensduur, het waarborgen van duurzaamheid, het aansluiten bij de tijdsgeest en het presenteren van individualiteit. Högl brengt moderne luxe met een slow fashion ethos. De collecties zijn geschikt voor dagelijks gebruik, in elke omgeving.

Luxe van hoge hak tot loafer

In de mode worden regels dit seizoen herschreven. Minimalisme wordt gecombineerd met extravagantie en glamour. In de lente- en zomercollectie 2023 van Högl staan pumps centraal. Van platform tot blokhakken en van klassiek tot speels, deze stijlen zorgen voor een uitzonderlijke veelzijdigheid. De tijdloze en elegante modellen maken indruk met een grote variatie aan kleuren. Naast de klassieke stijlen komen nieuwe ontwerpen in de spotlights te staan. Gedurfde vormen gecreëerd door platformhakken, opvallende vierkante tenen of ronde lijnen geven de schoenen een unieke uitstraling. Moderne stijlen worden door Högl geherinterpreteerd met een buitengewone aandacht voor detail. Iriserende materialen zoals soft lack, flash metallic en aqua lack maken deze extravagante ontwerpen helemaal compleet. Zachte pasteltinten voegen een vleugje inspirerende lichtheid toe om te contrasteren met intense, krachtige kleuren.

Info: Guido van den Heuvel, Country Manager | guido.vandenheuvel@hoegl.com | 06-30004150