TOP

Interfashion wisselt van showroom in Cast

Interfashion Europe ITM/ Interfashion Enrico R verwisselde medio januari showroom 091 voor de grotere showroom 012 in Cast.

Het agentschap heeft door de nieuwe showroom de ruimte gekregen om nieuwe ideeën te realiseren. Volgens Interfashion moet winkelen weer een beleving worden, de nieuwe locatie maakt dat mogelijk.

Huiden
De focus blijft liggen op de schoenen. Daarnaast is Interfashion exclusief agent geworden van de grootste Italiaanse huidenleverancier. Deze huiden met origineel haar lenen zich voor de productie van schoenen, tassen en ceintuurs. Omdat de huiden is iedere afmeting leverbaar zijn, kunnen ze ook worden ingezet als tapijt of bekleding van woonaccessoires. Over de verkoop van deze huiden vanuit een winkel, vertelt Interfashion graag meer wanneer geïnteresseerden zich melden bij de showroom.

Wijn
Behalve de huiden presenteert het agentschap ook een serie exclusieve wijnen van Vino Rosco. Vanaf 4 februari openen de deuren van de nieuwe showroom, maar de nieuwe collecties zijn op dat moment nog niet helemaal compleet. Wel nodigt Interfashion winkeliers die dag uit voor een glaasje wijn.