TOP

Invito zoekt wanna-be models

Schoenenwinkelketen Invito houdt een modelcontest. Van 24 augustus tot 20 september mag iedere Invito-fan zijn of haar meest hippe foto opsturen, om zo kans te maken om het nieuwe gezicht van de Invito-campagne voor voorjaar 2010 te worden.

Onder het motto ‘Be Our Star’ mag iedereen mee doen aan deze contest. Op de website beourstar.nl kunnen de wanna-be models hun mooiste foto uploaden. Het Nederlandse publiek mag op hun favoriete kandidaat stemmen. Ook zal er tijdens verschillende castingdagen in de fillialen in onder meer Utrecht en Arnhem naar nieuwe Invito-gezichten worden gezocht.
Uiteindelijk worden vijftig kandidaten uitgekozen. Hieruit zal een professionele jury, die onder andere bestaat uit ex-model Kim Vos en managing director van Ulla Models Svenno Koemans, drie jongens en drie meiden kiezen. Deze zes krijgen van Vos een professionele catwalktraining met aansluitend een fotoshoot. Aan de hand van deze foto’s wordt bepaald wie het nieuwe gezicht voor de mannen- en vrouwencollectie wordt.

Naast de fotoshoot voor de Invito-collectie, krijgen de winnaars een modereportage in het blad Blend. Ook mogen de winnaars met drie vrienden op wintersport en maken ze kans op een contract bij Ulla Models.