TOP

Jeroen Borger in dienst bij VDP Groep

Jeroen Borger is per 11 januari 2010 in dienst getreden bij de VDP Groep, eigenaar van de merken JJ Footwear en Picardi Inspiration. Hij krijgt de functie van international sales & development manager.

Jeroen zal zich met name richten op de comforttak van de onderneming, waar het merk Picardi onder valt. De ontwikkeling en aansturing van de collectie, alsmede uitbouw van de klantenkring en relatiebeheer, vallen onder zijn verantwoording.

“Hart”
Jeroen Borger: “Ik ben erachter gekomen dat mijn hart meer ligt op het vlak van ontwikkelen en collectioneren aan de aanbodzijde. Binnen de ‘comfortmarkt’ zijn er veel ontwikkelingen gaande, dat biedt veel kansen. Bij Picardi krijg ik de mogelijkheid om het merk, samen met het bestaande team, opnieuw op de kaart te zetten.”

“Nieuw begin”
Carl van der Putten, directeur VDP Groep: “Door verschillende oorzaken hebben we de afgelopen seizoenen niet uit Picardi kunnen halen wat erin zit. Het merk is gebaseerd op een perfect pasvormsysteem en heeft een zeer trouwe klantengroep. We zijn erg blij met de komst van Jeroen. Hij weet wat de comfortmarkt inhoudt en we delen dezelfde visie. Het is kort dag, maar we zullen er alles aan doen om al komend seizoen die nieuwe visie in de collectie van Picardi  te laten zien. We zien het als een nieuw begin, waarbij we van het (inter)nationale relatienetwerk van Jeroen gebruik zullen maken.”