TOP

Judith Osborn ontwerpt tassencollectie in samenwerking met Vadobag

Judith Osborn heeft in samenwerking met het tassenmerk Vadobag een eigen tassenlijn ontworpen. Want "Een vrouw kan zonder veel, maar niet zonder een tas," zegt de Hollandse modediva.

De collectie van de nieuwe tassenlijn ‘Designed by Judith Osborn’ bestaat uit vier verschillende lijnen, voor elk type vrouw: Bliss, Classic, Maffia en Promiss. Alle tassen zijn  gemaakt van diervriendelijk skai.

Collectie
Bliss is een elegante lijn, de klassieke jacquard-weving is voorzien van een high heels dessin. De tassen zijn afgezet met skai en voorzien van een bedeltje in de vorm van een stiletto. De modellen uit deze lijn zijn verkrijgbaar in goud/bruin en zilver/zwart.

Classic is de designer collectie van Judith Osborn, de tassen zijn chic en tijdloos, zodat ze altijd draagbaar zijn. De classic modellen zijn gemaakt van stevig doorgestikt katoen in jeansstijl, afgezet met skai en een flinke tros bedeltjes.

Metaal
Rock ‘n roll staat centraal bij Maffia, stoere tassen met grote ritsen en grote metalen details. Promiss is net als Maffia een stoere lijn, met veel metaal. Een enorme gesp en croco print skai leder zijn kenmerkend voor deze vierde lijn.

De tassencollectie van Judith Osborn is verkrijgbaar bij de betere lederwarenzaken, schoenenwinkels, bijouteriewinkels en in de webshop.