TOP

Jurgen Beerens nieuwe agent voor Scholl

Schoenenmerk Scholl krijgt een nieuwe agent. Per 1 juli 2010 neemt Jurgen Beerens de vertegenwoordiging van het merk op zich.

Beerens is momenteel agent van de merken Sanita Clogs, Ruby Brown en Ca’Shott. Hij is blij met Scholl als aanvulling op dit merkenpakket: “Het is een A-merk dat positief bekend staat bij de consument. Daarnaast speelt het merk goed in op de huidige trends.”

De vorige vertegenwoordiger van Scholl, Bas Timmermans, gaat met pensioen. Joost Riemsdijk, business developer van Scholl: “We zochten een nieuwe agent die qua klantenbestand grotendeels met ons klantenbestand overeenkomt, zodat het voor onze klanten een prettige overgang is. Daarnaast heeft Beerens meerdere merken in zijn pakket die goed bij ons aansluiten.”

Beerens and Shoes breidt tevens uit. De echtgenote van Jurgen, Jacqueline Beerens, is vanaf 1 juli ook werkzaam bij het bedrijf. Zij zal zich voornamelijk met de verkoop bezig houden.

Klompjestrend
Met Scholl in zijn merkenpakket wil Beerens zich als ‘klompjesspecialist’ profileren. “Aan klompen kleeft vaak nog een lomp imago, terwijl dit allang niet meer zo is. Nederland loopt achter op de klompjestrend, want in andere landen is het al veel meer te zien. Ik merk dat de schoenen hier nu steeds populairder worden en ik verwacht dat we ze deze zomer steeds meer terug gaan zien.”