TOP

Kinderschoenenlijn Eliane et Lena en Catamini naar Nederland

Vanaf dit seizoen zijn de kinderschoenenlijnen van Eliane e Lena en Catamini ook in ons land verkrijgbaar. De agent voor Nederland en België is Crispijn van Cauter van Shoe and Shirt.

De schoenencollectie van Eliane et Lena is ingetogen met een wat stoerdere, ruige touch. De basiskleuren zijn zwart, bruin en taupe. Er zijn modellen met een doorlopende zool en met een hakzool. De voering van de laarzen is gepersonaliseerd met het logo van Eliane et Lena. Het merk mikt op het hogere segment met prijzen tussen 100 en 140 euro winkelverkoop. De Franse fabrikant GBB die sinds dit seizoen de licentie heeft van Eliane et Lena voor heel Europa heeft z’n sporen ruimschoots verdiend. Een goed contrefort en de juiste (Italiaanse) materialen zijn vaste onderdelen in de fabricage van kinderschoenen. De maten lopen van 26 tot 40.

Voor Catamini ligt de licentie al enige jaren bij GBB. Vast kenmerk in de schoenencollectie voor meisjes is Swarovski steentje op de schoenen. De kleuren zijn speelser dan Eliane et Lena, maar natuurlijk afgestemd op kleurrijke kledinglijn van Catimini. De maten lopen van 17 tot 34.

Crispijn van Cauter van Shoe and Shirt vertelt: “We zijn met beide merken gericht op de Nederlandse schoenenvakhandel, maar natuurlijk zouden we ook graag leveren aan de kledingzaken die de kledinglijnen al verkopen. Shoe and Shirt heeft een showroom in Cast.