TOP

Kinderschoenenmerk Don’t Disturb maakt doorstart

Het kinderschoenenmerk Don't Disturb maakt een doorstart. In april werd de leverancier, Ronald van Alphen Schoenen bv, failliet verklaard

Op 2 mei bereikte de curator overeenstemming met Fashion Avenue bv, onderdeel van de P.W.H. Originals Group, over een doorstart van de activiteiten van Ronald van Alphen Schoenen bv.

Leveringen
Fashion Avenue bv, heeft zowel het kinderschoenenmerk Don’t Disturb als de drijvende kracht achter het merk Joel Staneke overgenomen. Ook de bijbehorende klantenportefeuille is overgenomen, waardoor detaillisten verzekerd blijven van hun leveringen. De collectie zal vanuit de showroom van Don’t Disturb in Cast in Nieuwegein aan de vakhandel verkocht blijven worden. Ook zal de collectie in de showroom van Fashion Avenue in Zaandam te zien hebben. 

Be Wild
De P.W.H. Originals Group ontwikkelt en produceert sportschoenen en casual schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Naast het eigen schoenenmerk Be Wild, produceert en ontwikkelt ook veel private label-collecties. 
Het hoofdkantoor van P.W.H. Originals Group is gevestigd in Zaandam. Ook heeft het bedrijf een back office in Hong Kong.