TOP

Kurt Geiger wint Ace Award voor ‘Merk van het jaar’

Kurt Geiger is uitgeroepen tot merk van het jaar tijdens de uitreiking van de Ace Awards op 1 augustus. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan personen en bedrijven die goede resultaten hebben behaald binnen de accessoirebranche, en daarmee ook bijdragen aan de bekendheid van de sector.

Foto: Accessories Council

Kurt Geiger ontving de Ace Award tijdens een gala in New York dat werd bijgewoond door afgevaardigden van bedrijven, designers, pers en influencers. De Accessories Council Excellence Awards (Ace) worden sinds 1997 uitgereikt om diegenen te eren die grote stappen hebben gezet in het vergroten van de bekendheid van de accessoire-industrie. De afgelopen 26 jaar heeft de Accessories Council de Ace Awards uitgereikt aan ontwerpers, merken, detailhandelaren, beroemdheden en media die hebben bijgedragen aan de verkoop en promotie van accessoires. De uitreiking van de eerstvolgende Ace Award is op 3 mei 2023.

Opvallende stijlen

Het Londense Kurt Geiger deinst niet terug voor opvallende stijlen, waarvoor het bedrijf put uit de ‘levendigheid en authenticiteit’ van zijn thuisbasis. De groep voert drie eigen merken voor mannen, vrouwen en kinderen: Kurt Geiger London, KG Kurt Geiger en Miss KG. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan zeventig winkels, 530 concessiepartners en een wereldwijd klantenbestand dat zich uitstrekt over Noord-Amerika, Europa, China, Australië en het Midden-Oosten.

Accessories Council

De Accessories Council is een internationale handelsorganisatie zonder winstoogmerk die werd opgericht in 1994. De missie is het stimuleren van het consumentenbewustzijn en de vraag naar modeaccessoires. De Accessories Council bedient de industrie wereldwijd, die alleen al in de Verenigde Staten jaarlijks meer dan 54 miljard dollar genereert. Het lidmaatschap wordt internationaal vertegenwoordigd door ’s werelds toonaangevende merknamen, ontwerpers, publicaties, detailhandelaren en aanverwante aanbieders voor de accessoires-, brillen- en schoenenindustrie.

Op de foto: Rebecca Farrar-Hockley (Chief Creative Officer) en Steven Sousa (Chief International Officer) namen de Ace Award namens Kurt Geiger in ontvangst.