TOP

Laatste dagen Ugg Australia ‘pop-up’ outlet store

De Ugg Australia 'pop-up' outlet store in het oude Postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam sluit vrijdag 31 december definitief haar deuren.

Volgens initiatiefnemer Van den Assem had het 100-jarig jubileumjaar van het Rotterdamse schoenenbedrijf niet mooier kunnen eindigen. De afgelopen weken stonden de Ugg-fans geduldig in lange rijen in de kou te wachten. Van den Assem heeft voor de tijdelijke winkel ongeveer veertig extra personeelsleden aangetrokken. Niet alleen waren er extra medewerkers nodig op de winkelvloer, in het magazijn en de beveiliging, maar ook voor de catering werden meer mensen ingezet.

Trots
Van den Assem laat trots weten dat er 120.000 bezoekers, waaronder de Rotterdamse wethouder Schrijer, naar de ‘pop-up’ outlet store kwamen. Er werden duizenden Ugg-artikelen en zo’n 4000 broodjes verkocht. Ook was er in de tijdelijke winkel een ‘flashmob’ miniconcert van het Rotterdams operakoor.

Groot feest
Speciaal voor de circa 350 betrokkenen van het outlet project organiseert Van den Assem een feest in het oude Postkantoor. “We hebben heel veel mensen blij gemaakt met aantrekkelijk geprijsde Ugg Australia-producten. Daarnaast zijn we uiteraard zeer trots op het succes en willen we iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen bedanken en belonen met een groot feest om gezamenlijk dit mooie jaar af te sluiten”, aldus eigenaar Berry van den Assem.