TOP

Van den Assem strijkt neer in Den Bosch

Van den Assem trapt het jubileumjaar 2020, waarin het familiebedrijf 110 jaar bestaat, af met een nieuwe winkel in Den Bosch. De vestiging gaat medio maart open.

2020 wordt een feestelijk jaar voor Van den Assem. Het Rotterdamse familiebedrijf luidt het 110-jarig bestaan komend voorjaar in met een nieuwe winkel in Noord-Brabant. Het filiaal opent aan de Pensmarkt 10 in Den Bosch, waar voorheen de flagshipstore en het hoofdkantoor van Dungelmann zaten. De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 340 vierkante meter, waarmee het een van de grotere filialen van de schoenenketen wordt. De verbouwing start op 1 februari en de officiële opening staat gepland voor medio maart 2020.

Klanten kunnen hier straks terecht voor een uitgebreide collectie mannen-, en vrouwenschoenen, tassen en accessoires in het hogere segment, van merken als Floris van Bommel, Hogan, Magnanni, Peter Kaiser, Santoni, Tod’s en Unisa.

Lange historie

De geschiedenis van het Rotterdamse familiebedrijf gaat terug tot 1910, toen Lambertus van den Assem de eerste winkel op de Rotterdamse Kruiskade opende. Ruim 100 jaar later telt het bedrijf veertien winkels, waarvan de pop-up outlet in Utrecht de meest recente is. Berry van den Assem leidt het bedrijf als derde generatie, ondersteund door zijn broer Leo en zijn oudste zoon Joep.

Foto: Van den Assem Amsterdam