TOP

Shoesme strijkt neer in Utrecht, meer winkelopeningen op de planning

Shoesme opent een winkel in Utrecht, de vierde brandstore voor het baby- en kinderschoenenmerk. De vestiging aan het Oudkerkhof begon als outlet en wordt nu omgebouwd tot volwaardig filiaal.

Beeld: Shoesme

Shoesme blijft groeien, kondigt eigenaar Michiel Slaats aan in een persbericht. De winkel in Utrecht is de vierde voor het merk, dat al vestigingen in Breda, Den Bosch en Rotterdam heeft. En er staan meer openingen op de rol; de ambitie is om de komende jaren uit te breiden naar acht tot twaalf brandstores, zo staat te lezen in een vacature voor de Utrechtse winkel. Shoesme heeft daarnaast een webshop en ongeveer 500 verkooppunten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Ondanks de uitdagende marktomstandigheden ziet Slaats de toekomst positief tegemoet. “Het gaat goed met Shoesme. Afgelopen jaar won het merk een Shopping Award voor beste webwinkel in schoenen. Daarnaast zetten we alles op alles om hippe, kwalitatieve én betaalbare kinderschoenen te ontwikkelen.”

Investeren in fysieke locaties

De winkel aan het Oudkerkhof begon als outlet en wordt aankomende zaterdag (26 augustus) officieel heropend als Shoesme-brandstore. “De opening versterkt onze aanwezigheid in Nederland en biedt een uitgelezen kans om onze fans in de Randstad direct te bedienen”, aldus Slaats. “Het behoud van gespecialiseerde kinderschoenenwinkels is cruciaal en de feedback van onze klanten op zowel onze schoenen als onze winkel is van onschatbare waarde. Daarom blijven we investeren in fysieke locaties.”

Benieuwd hoe de nieuwste brandstore eruit ziet? Kijk binnen bij Shoesme in Utrecht: