TOP

Dit wordt de zomereditie van Shoes Düsseldorf

Shoes Düsseldorf belooft van zondag 27 tot en met dinsdag 29 augustus een aanbod van 500 internationale merken, een nieuwe kidscorner en een centrale plek voor duurzaamheid in beurscomplex Areal Böhler te Düsseldorf.

Beeld: Shoes Düsseldorf

De zomereditie van de Duitse schoenenbeurs biedt bezoekers een aanbod van 500 merken, een mix van bekende namen en ‘spannende nieuwkomers’, zo kondigt Igedo Exhibitions aan. De beursorganisator heeft sinds januari van dit jaar ook de licentie voor Neonyt en inmiddels twee edities van deze duurzame beurs georganiseerd. Met die ervaring mag het geen verrassing heten dat duurzaamheid een centrale plaats bij Shoes Düsseldorf heeft gekregen. Nieuw is het ‘Sustainable Store-Sharing-Concept’ in de Kaltstahlhalle, een samenwerking met de verantwoorde retailer Store 13, waar bezoekers meer leren over duurzaamheid in de detailhandel. Ondernemers kunnen er ook een duurzaamheidscheck doen.

Presentaties & cocktails

De kidscorner krijgt een make-over en verhuist naar een centrale locatie in de Alte Schmiedehallen. In deze hal zijn ook de side-events te vinden, waaronder verschillende trendlezingen, een duurzaamheidslezing en de halfjaarlijkse HDS/L-persconferentie over de stand van zaken in de industrie. Voor wie tussendoor wil ontspannen, is er de Chillout Area met soulfood, cocktails en muziek.