TOP

Nu in Schoenvisie: Wear, Pomme Schoenen & Tassen en de zomertrends van de beurzen

In de nieuwe digitale Schoenvisie lees je een uitgebreid interview met oprichters Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen van Wear. Zij namen deze zomer afscheid van hun fysieke winkel om te kunnen focussen op online. Ook spraken we de eigenaar van Pomme Schoenen & Tassen Ellen Hassink over haar 'snoepwinkel voor vrouwen' en laten we zien welke trends we hebben gespot op beurzen.

Coverfoto: Xsensible

De nieuwe Schoenvisie lezen? Klik op de cover of de kop van één van de artikelen hieronder.

Wear geeft afgedankte schoenen een tweede leven

De Rotterdamse start-up geeft afgedankte sneakers een nieuw leven door ze op te knappen en online te verkopen. “We willen duurzaamheid juist toegankelijk maken.”

Gespot op beurzen: Schoenentrends voor zomer 2024

Aankomende zomer maakt de boho-stijl een comeback. Daarnaast worden de premium hardloop- en wandelschoenen steeds gewilder en wordt ook de Y2K- trend duidelijk vertegenwoordigd in de nieuwe zomercollecties.

Even afrekenen bij Pomme Schoenen & Tassen in Zutphen

Pomme Schoenen & Tassen is de trots van eigenaars Ellen Hassink en haar rechterhand Marianne Waanders. De winkel meet krap dertig vierkante meter en is tot het plafond toe gevuld met schoenen, tassen en accessoires. “Ik koop in wat ik mooi vind. Daarom staat het hier zo vol.”

Highlights van de Schoenendagen: De populairste modellen voor zomer 2024

Wat worden dé verkooptoppers voor zomer 2024? Tijdens de Schoenendagen in Cast vroegen we leveranciers van welke modellen ze hoge verwachtingen hebben, en waarom. Voor wie nog op zoek is naar inspiratie: staan deze bestsellers al op de inkooplijst?