TOP

Shoesme in de prijzen bij Shopping Awards 2023

Tijdens het Shopping Awards Gala op donderdag 23 maart hebben veel bedrijven in de e-commerce sector een award in ontvangst mogen nemen. De grote winnaar is Welkoop; het tuin- en dierencentrum werd verkozen tot de Beste Webwinkel van 2023. Welke mode- en schoenenbedrijven vielen in de prijzen?

Beeld: Billy Huynh via Unsplash

Wie zijn de winnaars die tijdens het Shopping Awards Gala een prijs in ontvangst mochten nemen? Tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee vielen heel wat (web)winkels in de prijzen. In de categorie Schoenen mocht Shoesme de eerste prijs in ontvangst nemen. De tweede plek was voor Barefoot and More dat in 2022 als eerste eindigde. Op de derde plaats eindigde TopShoe. In de categorie Ondermode & Lingerie viel een sokkenmerk in de prijzen. Toffe Sokken werd eerste en mocht een Shopping Award mee naar huis nemen.

De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt door de gelijknamige stichting, die hiermee een positieve bijdrage wil leveren aan de e-commercesector. De voormalige Thuiswinkel Awards werden dit jaar voor de 21ste keer uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het beste scoren in hun categorie (publieksprijzen) of vakgebied (vakprijzen). Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan de digital commerce sector.

Dit zijn de lijstjes per modecategorie:

Dames- & Herenmode

 1. Studio Anneloes
 2. Suitable
 3. Rico Moda

Baby- & Kindermode

 1. Zeeman
 2. HappyBear Diapers
 3. Noppies

Ondermode & Lingerie

 1. Toffe Sokken
 2. Golden Ass
 3. Annadiva

Mode Accessoires

 1. Zonnebrillen.com
 2. Brilletjes.nl

Juweliers

 1. Ti Sento – Milano 
 2. My Jewellery
 3. Zhen Zhu

Schoenen

 1. Shoesme
 2. Barefoot and More 
 3. TopShoe