TOP

Cruyff lanceert derde collectie met Anouk Hoogendijk

Cruyff heeft opnieuw een collectie ontworpen in samenwerking met Anouk Hoogendijk. De derde collectie van de oud profvoetbalster en het sport-en lifestylemerk heeft de naam Cruyff designed by Anouk Hoogendijk gekregen. De collectie bestaat uit verschillende vrouwensneakers die passen bij de persoonlijkheid van Anouk Hoogendijk.

Beeld: Cruyff

Anouk Hoogendijk werd amper een jaar geleden het gezicht van Cruyff en inmiddels verschijnt alweer de derde collectie die de twee samen ontwierpen. De oud voetbalprof voelt zich dan ook thuis bij het merk, zo zei ze al toen de samenwerking van start ging: “Mijn eerste voetbalschoenen waren van Cruyff en ik heb met nummer 14 gespeeld voor Oranje tijdens het WK. Maar bovenal ben ik vooral groot fan van Johan en dat wat hij heeft achtergelaten, als voetballer en als mens. Daarnaast heb ik een grote liefde voor fashion en sneakers, altijd al gehad. Dat ik die interesse nu kan combineren met mijn andere grote liefde, sport, is te gek.”

Brede collectie

Na twee succesvolle collecties heeft de professionele voetbalster, spreker en moeder nu opnieuw een collectie met Cruyff gelanceerd. De Cruyff designed by Anouk Hoogendijk collectie SS23 staat voor de verschillende dimensies van Anouk. Karaktereigenschappen als elegant, moedig, zacht en krachtig hebben zich vertaald naar sportieve en vrouwelijke sneakers. De collectie bestaat uit een breed assortiment, van een chunky stylish sneaker tot een heel sportief model en van opvallende kleuren tot een nude teint die iedere look compleet maakt.