TOP

Shoesme opent achtste brandstore in Rotterdam

Shoesme heeft een nieuwe winkel geopend in Rotterdam. Die start als outlet en wordt in februari omgebouwd tot Shoesme-brandstore.

Foto: Shoesme

De nieuwe Shoesme brandstore heeft op 5 november zijn deuren geopend aan de Bergse Dorpsstaat in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Op dit moment is het een outlet waar klanten terecht kunnen voor baby- en kinderschoenen van vorige seizoenen. Hier vinden zij schoenen in maat 18 tot en met 41 voor aanbiedingsprijzen. De outlet wordt komende februari omgebouwd tot Shoesme-brandstore, met de nieuwe collectie voor lente-zomer 2023.

Acht brandstores

De winkel in Rotterdam is de achtste Shoesme-vestiging in Nederland. Eerder opende Shoesme al brandstores in Breda en Den Bosch en franchisestores in Drachten, Goirle, Heusden, Hoogerheide en Vleuten. Met de opening in Rotterdam versterkt Shoesme de aanwezigheid in Nederland en zet het kinderschoenenmerk een ‘belangrijke stap’ in de uitbreiding van de groeistrategie, zo laat het label in een aankondiging weten. Daarnaast zijn de brandstores voor Shoesme een manier om de naamsbekendheid te vergroten en vormen ze een kweekvijver voor nieuwe concepten. Ook belangrijk zijn de reacties van consumenten op zowel de schoenen als de winkel; ‘waardevolle feedback’ die in de collecties en het winkelconcept wordt verwerkt.