TOP

Ledenbijeenkomst Vereniging Gezond Lopen op 18 augustus in Cast

De Vereniging Gezond Lopen houdt op donderdag 18 augustus 2011 een ledenbijeenkomst op het Wim Soeterboekplein (het middenplein) in Cast, Nieuwegein.

De bijeenkomst start om 17.00 uur aansluitend op de ‘Less or More’ speciale wijdte-inkoopdag van ANWR-Garant Nederland (voor wijdtes C t/m E en K+). Voor koffie en broodjes wordt gezorgd.

Tijdens de ledenbijeenkomst zal Peter Schleifer, een podoloog en schoenwinkelier uit Wenen, het concept van zijn schoenwinkel presenteren. Hij is exploitant van één van de grootste speciaalzaken van Oostenrijk.

Smalle schoenen
Zijn specialisme zit voornamelijk in smalle schoenen (per jaar verkoopt hij 4000 paar Schneider-schoenen, wijdte C). Daarnaast verkoopt hij veel smalle schoenen van Durea, wijdte D en E en andere merken met smalle schoenen. Herenschoenen in wijdte C en E laat hij zelf maken, aangezien er vrijwel geen leveranciers van smalle herenschoenen zijn.

Franchiseformule
Peter Schleifer is in Oostenrijk een franchiseformule gestart met zijn eigen concept als leidraad en ziet expansiemogelijkheden in Nederland en Duitsland. Door deze formule verder uit te rollen hoopt hij dat het aanbod in smalle leesten behouden blijft.

Leden van de Vereniging Gezond Lopen kunnen zich aanmelden bij Daniëlle Mulders, per e-mail: daniellemulders@planet.nl of fax: 035-6219781.