TOP

Line Footwear ondernemersdag met slipcursus en terreinrijden

Op maandag 20 oktober vond de jaarlijkse Line Footwear ondernemersdag plaats in Almere. Zo pal voor de winter leek het manager Arnoud Reijmers en zijn team een goed idee om met elkaar een slipcursus te volgen.

Of beter gezegd, een antislipcursus. Hoewel dat laatste niet bepaald tot uiting kwam tijdens de testrondjes. Het leek er verdacht veel op dat de Line leden juist zovéél mogelijk in een slip probeerden te komen! Daarnaast was er tijd om eens te ervaren hoe het voelt om met een terreinauto door onverhard terrein te rijden. Daar de deelnemers niet gekleed waren op modderige wegen en vastzittende wagens, werd hier de stressbestendigheid op de proef gesteld. 

Zoals bekend is Line Footwear een samenwerkingsconcept van Garant, waarbij op tal van onderdelen van de bedrijfsvoering met elkaar wordt samengewerkt, zodat de winkels elkaar versterken, zonder dat er aan zelfstandigheid wordt ingeleverd. Er zijn nu 42 samenwerkende winkels, waardoor Line Footwear in de top 10 van snelst groeiende retail samenwerkingsverbanden in Nederland staat. (bron: Elsevier)