TOP

Lumberjack is back met kinderschoenen

Het schoenenmerk Lumberjack is terug. Het Italiaanse merk voor dames, heren en kinderen werd in de jaren tachtig enorm populair met de klassieke bootschoen en de originele 'yellow boot' genaamd Giallone.

De comeback van Lumberjack refereert aan de oorsprong van het merk. Voor kinderen bestaat de collectie uit de stoere Yellow Boots in aardse kleuren gevoerd met teddy. Daarnaast zijn er mooi afgewerkte suède mocassins in felle kleuren en trendy bootschoentjes met Italiaans design voor iedere gelegenheid.

Nico van der Wel van Wendelfred BV heeft sinds 2010 de distributierechten van Lumberjack dames, heren en kids: “Het merk past perfect in deze tijd. Mensen willen ‘back to basic’ genieten van vrije tijd met het gezin en bewust met het leven en milieu omgaan’. Lumberjack sluit daar helemaal bij aan. Het idee achter Lumberjack kids is glashelder: echte schoenen voor echte kids. Lumberjack is bovendien een merk met Italiaanse roots. Dat voel je, dat ruik je en dat zie je’.”

Voor de verkoop van Lumberjack kids in Nederland heeft Wendelfred BV versterking gevonden in Pieter de Vries van Solo Kids, agent van Naturino en Creative Recreation kids en showroomhouder in Cast Nieuwegein.