TOP

Mag weg uit Cast

Het merk Mag heeft schoenencentrum Cast in Nieuwegein sinds eind 2015 verlaten.

Door een aangepast businessmodel, heeft Mag het schoenencentrum Cast in Nieuwegein sinds eind 2015 verlaten. Dat laat het schoenenmerk via een persbericht weten. Mag wil zich meer gaan richten op de ‘kansen die de huidige markt biedt’: “In plaats van een traditioneel halfjaarlijks collectiepatroon wordt er nu continu gecollectioneerd en geproduceerd. Alles draait om het continu aanpassen van assortiment en beschikbaarheid aan de vraag van consumenten.”

Kansen

Mag laat weten dat de nieuwe weg interessante kansen biedt: “Op basis van een royale regionale exclusiviteit kan er continue uit een actuele voorraad geput worden.  Met breed assortiment en exclusiviteit als uitgangspunten kan er zonder ingewikkelde verrekenmodellen geprofiteerd worden van de stijgende belangstelling naar Mag.”

Online first strategie

Mag houdt een online first strategie aan. De online verkoop is in de afgelopen twee seizoenen dan ook goed gestegen, samen met de belangstelling voor het merk via social media.

Contact

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Maurice Bovee door te mailen naar maurice@mag.nl, of te bellen naar 06-30122503.