TOP

Marieke van Woudenberg en Dennis de Boer nieuwe agenten s.Oliver Shoes

Eindelijk is duidelijk wie s.Oliver Shoes in Nederland gaat vertegenwoordigen. Rob Coolen, de agent van s.Oliver, overleed op 1 februari van dit jaar zeer plotseling. Daarna was het lang onduidelijk wie deze bijzondere man zou opvolgen.

Shoe.com GmbH & Co. KG, onderdeel van de Wortmann Group, heeft Marieke van Woudenberg (38), voormalig verkoopassistent van Rob, aangesteld als agent voor s.Oliver Shoes in Zuid-Nederland. Dennis de Boer (38) zal het merk in de regio Noord-Nederland vertegenwoordigen.

Zware periode 
Na het overlijden van Rob, midden in het verkoopseizoen, nam Marieke zijn taken over. Door de drukte en het rouwproces was dat voor haar een erg zware periode. Toch besloot Marieke dat ze Rob graag wilde opvolgen.

Marieke begon veertien jaar geleden in de schoenenbranche bij Poelman bv. In die tijd leerde ze Rob kennen tijdens de ISLN-gastexpositie, die toen nog in een open en ijskoude parkeergarage in Nieuwegein plaatsvond. Drie jaar later ging Marieke geleden met Rob samenwerken, die toen een agentuur voor onder andere Björn Borg schoenen had.

Onwijs blij
“Vijf jaar geleden maakte ik een bewuste overstap naar het toerisme. Ik had behoefte om de wereld te verkennen en heb als reisbegeleidster in Centraal-Amerika gewerkt. In 2009 ging ik weer met Rob samenwerken in de verkoop van s.Oliver Shoes. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Ik ben onwijs blij dat ik zijn werk en passie mag voortzetten. Een week voordat Rob overleed, stonden we samen in de lift in Duitsland. Toen zei hij, dat ik wél zijn werk door moest zetten, mocht er iets met hem gebeuren!”

Sterk team
“Ik ben heel dankbaar voor alle steun en het medeleven van zowel klanten als ‘concullega’s’ die ik het afgelopen seizoen heb gekregen. En ik ben tevreden met de verdeling van Noord- en Zuid-Nederland. Door het  bundelen van onze krachten en kennis kunnen Dennis en ik samen een sterk team vormen, én een betere service aan onze klanten bieden. Ik heb er super veel zin in!,” aldus een enthousiaste Marieke van Woudenberg.

Bekend gezicht
Beide agenten beginnen half juli, dus aan het begin van het nieuwe seizoen, bij s.Oliver Shoes. Dennis de Boer is voor velen een bekend gezicht in de schoenenbranche. Hij begon in 1998 bij Birckenstock. En werkte daarna bij verschillende schoenenmerken, waaronder Comforta, als sales agent. Marieke van Woudenberg en Dennis de Boer verkopen de collectie vanuit showroom 241 in Cast.