TOP

Micc Fashion koopt webshop Boots&Woods

Micc Fashion is de nieuwe eigenaar van het laarzenmerk Boots&Woods. De nieuwe eigenaar (o.a. franchisenemer van de merken Esprit en Mexx) heeft het merk en de bijhorende webshop per 2 mei 2011 volledig overgenomen van oprichtster Jacqueline de Heer.

Boots&Woods werd in 2007 opgericht door Jacqueline de Heer. Zij startte met de ontwikkeling van een collectie Spaanse laarzen. De laarzen van Boots&Woods  worden vervaardigd volgens de Goodyear Welt-methode. Er is gekozen voor een “exclusief online” distributiemodel, in april 2008 werd de Nederlandse webshop gelanceerd. De online winkel had in 2010 ruim 220.00 bezoekers.

Boots&Woods wil zich onderscheiden door middel van de tijdloze eigen collectie, een hoog kwaliteitsniveau en een klantvriendelijke en persoonlijke service in de webshop.

Internationale expansie
Om verdere groei en internationale expansie mogelijk te maken zocht Jacqueline de Heer begin 2010 contact met partijen uit de fashion-retail. De nieuwe eigenaar Micc Fashion wil het succesvolle concept verder uitbouwen, onder andere door assortimentsuitbreiding en door op korte termijn webshops in Duitsland en België te lanceren. Jacqueline de Heer zal voorlopig nauw betrokken blijven bij de samenstelling van de collectie.

Het kantoor en de showroom van Boots&Woods zijn vanaf 1 juni op een nieuwe locatie in Amersfoort gevestigd.
Adres:
Stuwdam 45-47
3815 KM Amersfoort
033-7601111