TOP

McGregor ontwikkelt herenschoenenlijn met ShoeStudioNY

McGregor lanceert met ingang van voorjaar/zomer 2010 samen met ShoeStudioNY een McGregor footwear collectie voor mannen. ShoeStudio NY is verantwoordelijk voor de productontwikkeling van deze schoenencollectie in Europa.

Het gaat om een meerjarige overeenkomst voor de productontwikkeling, distributie en verkoop. Premium Inc. is verantwoordelijk voor de distributie en verkoop van de McGregor footwear collectie in de Benelux.

“Zeer enthousiaste reacties”
Commercieel directeur van McGregor, Jan Paul Ten Hoopen, vertelt over de samenwerking: “We verwachten dat onze footwear collectie internationaal sterk zal groeien, zeker ook gezien de zeer enthousiaste reacties van geselecteerde hoogwaardige schoenspeciaalzaken naar aanleiding van de eerste collectie presentaties. De oprichters van ShoeStudio NY zijn welbekende footwear designers en hebben aan de wieg gestaan van succesvolle merken als onder andere Goliath. Zij begrijpen ons merk DNA, waardoor elke schoen een herkenbaar McGregor-stempel bevat.”

“Veel energie en liefde”
Erwin Jaspers, managing partner ShoeStudioNY: “De mogelijkheid om met een label te kunnen werken dat sterke internationale ambities heeft, biedt perspectieven voor de toekomst en inspireert ons. De sterke marktpositie en naamsbekendheid – in combinatie met onze passie voor het merk en de schoenen – zorgt er voor dat we met veel energie en liefde aan dit project zijn gaan werken.”

Drie lijnen
Net als de kledingcollecties bestaat ook de McGregor schoenencollectie uit drie lijnen: Sportswear, Casual en de Italiaans gestylde lijn Distinction.