TOP

Mitex Academy breidt uit

De Mitex Academy breidt volgend jaar uit met vier nieuwe praktijkgerichte workshops: leidinggeven aan leidinggevenden, succesvol onderhandelen met leveranciers, winkelpromotie met nieuwe media en creatieve inkoop.

Onderzoek onder ondernemers in de schoenen-, mode- en sportbranche maakte de behoefte aan deze opleidingen duidelijk. Het besef bij ondernemers groeit dat onderwijs cruciaal is voor succesvol ondernemerschap, want het is dé manier om medewerkers aan een onderneming te binden en cruciaal om constant de veranderende markt te blijven volgen.

De Mitex Academy ging begin dit jaar van start. Het doel van 280 deelnemers in 2008 werd al in oktober behaald. De teller staat nu op 320 cursisten. De actualiteit van de onderwerpen en de gegarandeerde kwaliteit van de lesstof via de inbreng van het erkende opleidingsinstituut Detex TMO zijn belangrijke succesfactoren.  De Mitex Academy kent nu vijf pijlers: management vaardigheden, financiële bedrijfsvoering, warenkennis, creatie en marketing. Binnen deze pijlers zijn verschillende modules te volgen.
Voor het complete cursusaanbod en inschrijven: http://www.mitexacademy.nl.