TOP

Modefabriek BV waarschuwt opnieuw tegen malafide Expo Guide

Modefabriek BV, organisator van Modefabriek en Kleine Fabriek, ontvangt regelmatig klachten van exposanten over een aantal dubieuze bedrijven dat probeert uit naam van Modefabriek BV allerlei (betaalde) diensten te slijten aan zijn exposanten

Het gaat om een naam die al eerder in verband is gebracht met malafide verkooppraktijken. Allereerst is er het bedrijf Expo Guide (en het bedrijf Fair Guide, wellicht hetzelfde bedrijf volgens Modefabriek). Zij proberen uit naam van Modefabriek catalogusruimte of vermelding op een website te verkopen. Modefabriek BV wil hierbij duidelijk maken geen enkele connectie te hebben met dit bedrijf en adviseert daarom ten zeerste hier niet op te reageren.

Ook is er een incassobureau actief, genaamd International Credit Assessment Agency. Zij proberen zogenaamde openstaande rekeningen bij Expo Guide (en dus ogenschijnlijk bij Modefabriek BV) bij exposanten te incasseren. Het bedrijf blijft e-mails sturen en achtervolgt exposanten telefonisch. Modefabriek adviseert dit te negeren en de verbinding te verbreken.

Meer informatie is te vinden op de website van Modefabriek en waarschuwende berichtgeving elders.