TOP

Musthave zomerschoenen in 2023

Het voorjaar gaat weer bijna van start. Dat betekent dat de zomerkriebels alweer volop aanwezig zijn. Hoewel het weer er nog niet echt aan toe lijkt te geven, dromen we stiekem al van witte stranden, de warme zon en blote voeten. Het voorjaar is tegelijkertijd het perfecte moment om ook je garderobe een update te geven. Niet alleen als we kijken naar kleding, maar ook zeker op het gebied van schoenen.

Bij Schulte Herenmode zijn ze inmiddels al volop bezig met de laatste wintersale en verschijnen er al tal van nieuwe schoenen uit de nieuwe zomercollectie. Goed om eens een kijkje te nemen. Maar welke schoenen zijn nu eigenlijk écht onmisbaar het komende seizoen? Wat zijn dé musthave heren zomerschoenen in 2023?

Instapschoenen

Heb jij ook altijd haast om te vertrekken? Begin je ook altijd veel te laat met je klaarmaken om naar buiten te gaan? Dan zit je waarschijnlijk ook niet te wachten op schoenen die heel lastig aan te krijgen zijn. Of waarbij je eerst die ellenlange veters moet strikken. Dan hebben we goed nieuws. Instapschoenen zijn namelijk helemaal terug van weggeweest! Deze zijn dan ook een absolute musthave voor de komende zomer.

Instappers zijn niet alleen ontzettend makkelijk aan te doen, maar bieden ook nog eens enorm veel comfort. Bovendien zijn ze in alle soorten en maten verkrijgbaar. Van zeer casual tot zelfs een tikkeltje chique. Een comfortabele schoen voor elk moment.

Tijdloze witte sneakers

Witte sneakers doen het eigenlijk altijd goed. Ze passen bij vrijwel elke outfit. Het maakt een pak wat meer casual en een casual outfit juist meer sportief. Deze schoenen zijn dan ook absoluut onmisbaar. Iedere man moet wel een paar in zijn kast hebben liggen. Het grote voordeel is ook nog eens dat het aanbod ontzettend groot is. Witte sneakers zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar.

Op zoek naar nieuwe witte sneakers? En heb je ook al wat nieuwe zomerkleding nodig? Ga dan op zoek naar een site waar ze allebei verkopen. Hoe leuk is het dan om je outfit en schoenen direct geheel op elkaar af te stemmen? Bij Schulte Herenmode verkopen ze naast de standaard maten ook grote maten kleding heren én schoenen. Zo beschik je direct over een complete outfit.

Slippers

De afgelopen zomers stonden in het teken van heel mooi en zonnig weer. We raken er in Nederland langzaam aan gewend dat de zomers steeds warmer worden. In 2022 gingen we zelfs enkele dagen bijna richting de veertig graden. Dat zijn natuurlijk temperaturen die in Nederland echt bizar zijn. Het vraagt tevens om een aanpassing in onze garderobe. Want met zulke mooie zomers mogen blote voeten natuurlijk niet uitblijven. Maar dan moet je wel over de juiste (teen)slippers beschikken.

En nee, dan bedoelen we niet de slippers die je enkel op het strand kunt dragen. Maar slippers waarmee je echt lange afstanden kunt wandelen en fashionable staan onder iedere outfit. Zo geniet je van meer comfort en maak je elke outfit compleet.