TOP

Nelson Schoenen neemt Shoemixx.nl over

Na enige tijd van radiostilte is er goed nieuws voor de klanten van Shoemixx: de online schoenenverkoper is overgenomen door Nelson Schoenen BV.

Shoemixx.nl is een gevestigde naam in de online schoenenwereld en is als één van de eerste begonnen met een webshop in schoenen. Met de overname willen we onze online marktpositie, naast onze eigen webshop, verder versterken,” aldus Paul Neelissen, directeur eigenaar van Nelson Schoenen. Shoemixx.nl blijft als zelfstandige webwinkel opereren vanuit de huidige vestiging in Wijchen.

Achterstallige leveringen

Al enige tijd gonsde het van de geruchten over een eventueel faillisement van Shoemixx. Het bericht van Nelson Schoenen maakt daar nu een eind aan. Volgens Thuiswinkel.org heeft Nelson Schoenen verklaard dat alle retouren zijn verwerkt en dat de opdrachten voor terugbetaling zijn gedaan. Ook klanten die wachten op hun aangekochte waar kunnen rekenen op een levering.

Nelson Schoenen BV is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Het bedrijf omvat 60 Nelson schoenenwinkels en een groot aantal brandstores, waaronder 27 Eccowinkels en 6 Geoxwinkels. Sinds vorig jaar is de schoenencollectie van Nelson Schoenen ook verkrijgbaar via de webshop van Wehkamp toen de twee bedrijven een strategisch partnership aangingen.