TOP

Nieuw, verhuisd of verbouwd: de veranderingen in Cast voor het inkoopseizoen zomer 2023

Cast is bijna klaar voor de officiële opening van het nieuwe seizoen op maandag 8 augustus, maar nu al zal bezoekers opvallen dat er het een en ander is veranderd. Er zijn nieuwe exposanten verwelkomd, anderen zijn verhuisd en er zijn merken bijgekomen. Met dit overzicht weet iedereen ze te vinden.

Beeld: Cast

Nieuwkomers

● Vanaf 1 augustus is Loints of Holland te vinden in showroom 433. Voorheen was dit merk te zien bij Beerens & Shoes. Loints of Holland is een Nederlands schoenenlabel dat al meer dan honderd jaar schoenen produceert onder het motto ‘less is more’. Het merk doet dat met een karakteristiek, puur design in combinatie met een zeer comfortabele pasvorm.
● Nieuw in showroom 472 is Kersting Agency. Hier zijn de merken Ströber, Schneider, Lorenzi Shoes en Brunos Firenze te vinden.
● 1st Agency is de nieuwe bewoner van showroom 427. De agentuur heeft de merken Camper, Seboy’s, Inuikii, Lagoa en Wushu meegebracht.

Verhuisd

● Jenszen is verhuisd: het mannenschoenenmerk heeft showroom 345 betrokken.

● Vanaf de start van het nieuwe inkoopseizoen verhuist Manexco naar showroom 039. Het bedrijf is dan te vinden aan het Middenplein met onder andere de merken Giulia, Lumberjack en Sweet Lemon. Door afscheid te nemen van een aantal labels, waaronder Just say Wizz (W6YZ), is volgens het bedrijf ruimte ontstaan om een nieuw project te starten. Binnen de Lumberjack-collectie is een kledinglijn ontwikkeld met de focus op bovenkleding zoals shirts, polo’s, sweaters en jassen, in de stijl van de schoenen. “Bij steeds meer van onze klanten zien we dat er extra items zoals kleding wordt aangeboden. We denken dat deze collectie daarop een mooie aanvulling is”, aldus key accountmanager Bjorn Smit

Restyling

● De showroom van Solidus heeft een frisse nieuwe look gekregen. Wie benieuwd is naar het resultaat, kan een kijkje nemen in showroom 247.

● Ook de showroom van Xsensible is voor dit inkoopseizoen in een nieuw jasje gestoken. Het schoenenmerk is te bezoeken in showroom 460.

Nieuwe merken

● Martijn Smits Agenturen breidt uit met Ca’Shott. Het Deense Ca’Shott Footwear ontwikkelt sinds 2008 schoenen, laarzen en sandalen volgens oorspronkelijk Deens receptuur. Het merk combineert Scandinavisch design met een comfortabele Noord-Europese pasvorm. Hoe dit eruit ziet wordt duidelijk in showroom 372.
● Nieuw bij Nidy is het merk Giossepo woman. De damescollectie van Gioseppo is te zien in showroom 532. Gioseppo kids blijft bij Antar in de showroom 469.