TOP

Nieuwe Amsterdamse modevakbeurs: Soul Salon

In juni 2017 is er een nieuwe modevakbeurs te vinden in Amsterdam met de naam Soul Salon.

De nieuwe modebeurs Soul Salon, die van 8 tot 10 juli 2017 plaatsvindt, richt zich op ‘Future Trends’. De beurs zal tweemaal per jaar plaatsvinden, tegelijk met Amsterdam Fashion Week en Modefabriek. Soul Salon vertegenwoordigt progressieve hedendaagse modemerken die vanuit innovatie en duurzaamheid opereren.

Vrij toegankelijk

De beurs vindt plaats op het Westergasfabriekterrein en is vrij toegankelijk voor retailers en andere modeprofessionals. Soul Salon biedt seminars, exposities, workshops, shows, food events en live muziek.

Samenbrengen

Het doel van de nieuwe vakbeurs is om merken, ontwerpers, inkopers en pers samen te brengen om de passie voor innovatie in ondernemen te delen, te netwerken en gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst.

Merken

Op de Facebook-pagina van de modevakbeurs werden al enkele merken bekendgemaakt die op Soul Salon zullen staan. De merken die tot nu toe zijn aangekondigd, zijn: Bufandy, Julia Otilia, Miss Green, Paäla, Lin&a Bvba, Langerchen, Pretty and Fair, WeWood, Swedish Stockings.

Organisatie

Soul salon wordt georganiseerd door ‘Powering Sustainable Fashion’. Zij zijn onder andere eigenaar van de Dutch Sustainable Fashion Week, webplatform InspiringStories.nl, Dutch Retail Experience Awards, agenturenbedrijf Goodbrandz en adviesbureau MSL Fashion Forward.