TOP

Nieuwe functies voor Mike van Snek bij Mistral

Mike van Snek is per 1 januari 2013 benoemd tot commercieel directeur van Mistral International, de eigenaar en licentiegever van alle merkrechten van Mistral. Daarnaast wordt Mike van Snek directeur bij Mistral Red Dot Divisie, de snelgroeiende boards divisie die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de verkoop en de marketing van de Mistral stand up paddle boards (SUP boards).

Mike van Snek heeft  veel ervaring opgedaan in commerciële management en directiefuncties bij verschillende lifestyle merken als Rothmans, McGregor, Staatsloterij, Thomas Cook en Kuoni. Hij is sinds maart 2010 bij Mistral betrokken voor de opstart van de Mistral kledingactiviteiten via Mistral Division Europe en de opstart van de Mistral schoenendivisie via Footex International.

Mike van Snek zegt over zijn nieuwe functies: “Ik ben zeer verheugd dat ik binnen Mistral kan gaan meewerken om de SUP Board divisie verder te gaan uitbouwen en tevens dat ik binnen Mistral International vorm kan geven aan de verdere uitbouw van het merk wereldwijd via bestaande en nieuwe licentiepartners.”

De juiste man
Volgens Ado Huisman, directeur van Mistral International, heeft zijn bedrijf met het aantrekken van Mike van Snek de juiste man gevonden: “We zijn erg blij dat we Mike hebben kunnen aantrekken voor deze beide rollen en met zijn brede ervaring kunnen we het merk Mistral de komende jaren verder laten groeien.”