TOP

Nieuwe generatie neemt leiding over bij Fashion Club 70

Een generatiewissel bij Fashion Club 70. Oprichter Luc Dheedene (71) draagt de leiding na vijftig jaar officieel over aan zijn zonen. Miguel Dheedene wordt CEO en Gregory Dheedene COO.

Foto: Dirk Alexander

De nieuwe generatie neemt het stokje over bij Fashion Club 70, meldt het in Antwerpen gevestigde modebedrijf in een persbericht. Miguel (links op de foto) en Gregory Dheedene (rechts) begeven zich als nieuwe CEO en COO op vertrouwd terrein; ze zijn vanaf hun tienerjaren actief in het bedrijf en alweer decennia werkzaam als commercieel directeur.

Van vader op zoons

De overdracht betekent niet dat hun vader van het toneel verdwijnt. De 71-jarige ondernemer blijft als oprichter en vertegenwoordiger aan Fashion Club 70 verbonden, dat hij in vijftig jaar uitbouwde tot een van de grootste modedistributeurs en -agentschappen van Europa. Het bedrijf is met een portfolio van ruim 50 merken in het midden en hoge segment actief in de Benelux.

Stap naar horeca

Fashion Club 70 is naast leverancier ook retailer, met brandstores van Liu Jo en 7 For All Mankind en de multibrand boetiek Verso (Antwerpen en Knokke). Met de opening van restaurants Matterhörn en Matterhörn Sud, ijssalon Gelato Giuliano en het Verso Café kwam daar horeca bij. De familie heeft ook twee restaurants met de bekende chef Sergio Herman: Le Pristine en het nieuwe Blueness.